Oracle Apex, Java en Mobile

Low-code ontwikkeltool voor moderne (web)apps

Wij zijn experts op het gebied van Oracle Application Express, wereldwijd één van de meest populaire low-code ontwikkeltool waarmee je snelle, krachtige, veilige en responsive webapplicaties, apps en portalen bouwt voor zowel desktop als mobiel. Bekijk de video hiernaast voor een introductie.

Wij zijn erg enthousiast over Oracle Application Express en we vinden het leuk om dat te delen. Sinds enige tijd beschikt Oracle Application Express over ondersteuning voor het bouwen van Progressive Web Apps (PWA), een relatief nieuwe ontwikkeling op het gebied van web en app ontwikkeling. Een PWA is een webapplicatie die beschikt over functionaliteiten die eerder alleen waren weggelegd voor native desktop- of mobiele applicaties. De PWA is één oplossing die gebruikt kan worden als zowel een app of website.

De PWA kan direct via de browser gebruikt worden, er hoeft dus geen app gedownload te worden. Wel kan er een app icoon toegevoegd worden op een mobile device. Daarnaast zijn er geen updates nodig aangezien de applicatie direct gekoppeld is met het web.

In ons uitgebreide koppelvlak (API services) maken we gebruik van restful webservices. Een aantal koppelingen met externe systemen en landelijke voorzieningen hebben we ontwikkeld in Java.

Contact PortalPlus

  • Stationsplein 45
  • 3013 AK Rotterdam
  • +31 (0) 85 488 44 90
© Copyright PortalPlus Cloud Solutions 2024. Alle rechten voorbehouden.