Beheer / cloud services

Beheer / cloud services

Professioneel beheer, IT zonder zorgen!

Een succesvolle onderneming is meer dan ooit afhankelijk van de kwaliteit van de applicaties, de databases en de onderliggende infratructuur. Wij geloven in cloudoplossingen en Software as a Service, daarom houden wij voor u ons cloudplatform en de webapplicaties in de lucht. Het beheer is bij ons in professionele handen. Dat doen we al jaren voor veel tevreden klanten.

Daarnaast bieden we op ons platform een breed scala aan cloud services op het gebied van infrastructuur (loadbalancer, database, middleware) en innovatieve technologieën (business intelligence, big data analytics, chatbot). Wij regelen de licenties voor het gebruik van deze cloud services.

Voor het gebruik van onze eigen cloudoplossing(en) en het beheer betaalt u een vaste vergoeding zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Het gebruik van een testomgeving is daarbij inbegrepen.

De afspraken over het beheer leggen wij vast in een serviceovereenkomst / SLA. Wanneer u één van onze cloudoplossingen afneemt zullen wij, in het kader van de AVG, ook een verwerkersovereenkomst met u afsluiten. Voor het onderwijs is deze verwerkersovereenkomst gebaseerd op het privacy convenant. Voor meer informatie zie https://www.privacyconvenant.nl.

Image

Contact PortalPlus

  • Stationsplein 45
  • 3013 AK Rotterdam
  • +31 (0) 85 488 44 90
© Copyright PortalPlus Cloud Solutions 2023. Alle rechten voorbehouden.