Innovatieve cloud oplossingen zonder zorgen

De oplossing
Agro business portaal

Het ontwerpen, bouwen en inrichten van gepersonaliseerde webportalen zit in onze genen. Onze portaaloplossing is het resultaat van onze jarenlange ervaringen met generieke portaalproducten. Onze portaaltechnologie gaat uit van de plaatsing van blokken op pagina’s en de ontsluiting van generieke en specifieke "Apps" op basis van Single Sign On. Op deze manier kan in korte tijd een innovatief en responsive portaal worden samengesteld.

Het Agro-business portaal heeft door de plaatsing van blokken en applicaties een agro-specifieke invulling gekregen. Door de snelheid, de stapsgewijze implementatie en de afname in de cloud bent u bij ons sneller en goedkoper uit dan bij toepassing van generieke portaalproducten.

Tot nu toe zijn agrarische bedrijven die over een dergelijke oplossing willen beschikken, vooral afhankelijk van kostbare maatwerktrajecten of heterogene softwareoplossingen die moeizaam integreren. Met het Agro-business portaal beschikt u over een geïntegreerde oplossing en betaalt u voor het gebruik inclusief beheer.

Al uw agrarische applicaties gebundeld tot een innovatief gepersonaliseerd portaal