Innovatieve cloud oplossingen zonder zorgen

De functionaliteiten
Uw telers, kwekers en klanten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage in belangrijke informatie vanaf pc, tablet of smartphone.
Modulair

Het Agro-business portaal is gebaseerd op een raamwerk waarmee u applicaties kunt integreren en ontsluiten. Doordat u het portaal stap voor stap inricht en uitbreidt, bent u beter, sneller en goedkoper uit. Op deze manier kunt u het portaal laten meegroeien met uw organisatie en bent u flexibel voor uitbreidingen en veranderingen.

Logistiek, kwaliteit en financieel

Ter ondersteuning van uw logistieke processen kunnen wij applicaties en rapportages op het gebied van voorraden, voorraadmutaties, vrachtbrieven, bestellingen en afleveringen beschikbaar stellen. Op financieel gebied kunnen wij voor uw doelgroepen financiële rapportages, afrekeningen, verkoopstatistieken en facturen via het portaal inzichtelijk maken. Voor kwaliteitsborging en certificering kunnen wij applicaties op het portaal aanbieden.

altijd toegang vanaf uw mobiel en tablet

Producten- en rassencatalogus

Wij kunnen via het portaal uitgebreide informatie over uw producten en rassen aan uw doelgroep beschikbaar stellen.

Portaalbeheer en contentbeheer

U beheert het portaal en de content zelf. Door applicaties en rollen toe te wijzen aan gebruikers bepaalt uw beheerder wie welke applicaties kan benaderen en gebruiken. Desgewenst kan de beheerder zelf aanvullende rollen maken voor specifieke doelgroepen.

Personalisatie en persoonlijk profiel

Via het persoonlijke profiel kan personalisatie van de startpagina door gebruikers worden geregeld zodat gebruikers zelf kunnen bepalen welke apps zij toegankelijk willen hebben en welke content zichtbaar is. Daarnaast is het mogelijk bepaalde "basis apps" vast te zetten voor alle gebruikers.

Single Sign On

Al onze applicaties worden Single Sign On op het Agro-business portaal aangesloten. Dit houdt in dat een gebruiker eenmalig inlogt op het portaal en vervolgens naar de achterliggende applicaties navigeert zonder opnieuw in te loggen.